Minilening met BKR registratie

Met een minilening met BKR registratie afsluiten bedoelen we natuurlijk dat u een Minilening wenst af te sluiten, terwijl u een negatieve BKR registratie heeft. De vraag is natuurlijk of dit mogelijk is. De banken worden steeds lastiger als het gaat om het aanvragen van leningen. Maar hoe zit dit eigenlijk bij minileningen? Wat zijn de mogelijkheden voor een minilening met BKR registratie? Waar kunt u nog terecht? Wij vertellen u graag alles over de minilening met BKR registratie? Want geld lenen met BKR moet toch nog mogelijk zijn?

Minilening met BKR registratie

minilening met BKR registratieOm u direct een antwoord te geven op de belangrijkste vraag. Het is mogelijk om een minilening te verkrijgen indien u een negatieve BKR registratie heeft. Een minilening met BKR registratie is dus gelukkig geen probleem.
Sterker nog, bij een minilening vind er geen BKR toetsing plaats. En ook geen BKR registratie. Een minilening kan dus nooit worden afgewezen op basis van een negatieve BKR registratie. Daarnaast is er nog een voordeel. Een minilening wordt ook niet geregistreerd bij het BKR. U kunt hier dus nooit een negatieve BKR registratie bij oplopen.

Aanbieders minilening met BKR registratie

Helaas zijn er nog maar weinig aanbieders van minileningen. In Nederland in ieder geval, in het buitenland is het aanbod groter. Helaas worden daar geen aanvragen van Nederlanders in behandeling genomen.
Voor een minilening in Nederland kunt u alleen nog terecht bij Ferratum of Saldodipje. Overigens zijn beide aanbieders van minilening met BKR registratie onderdeel van de Ferratum Group. Feitelijk is het aanbod dus nog maar beperkt tot één aanbieder.

Waar moet u op letten bij een minilening met BKR registratie?

Het is belangrijk om uw minilening tijdig aan te vragen. Des te sneller u het geld nodig heeft, des te hoger de kosten namelijk zullen zijn. Wij raden u dan ook aan om een minilening tijdig aan te vragen. Dit kan u tientallen en soms wel honderden euro’s besparen. Wist u trouwens dat met een minilening 1500 euro lenen zelfs mogelijk is? U moet dit bedrag dan wel binnen 62 dagen weer terug betalen.

Kosten voor een minilening met BKR registratie?

Dat er bij de minileningen geen BKR toetsing en registratie wordt gedaan is natuurlijk goed om te weten. Helaas weten we echter allemaal dat men aan mensen die echt nood hebben om geld te lenen zoveel mogelijk te verdienen. De vraag of u meer moet betalen als u geld lenen met BKR mogelijk wilt maken is zeker een legitieme. Gelukkig maken aanbieders van minileningen hier geen verschil in. Geld lenen met BKR registratie is net zo duur als geld lenen zonder BKR registratie. Daar zit gelukkig geen verschil in. Geld lenen met BKR en geld lenen zonder BKR registratie kan tegen dezelfde kosten.

Alternatieven voor de minilening

Als u liever geen minilening wenst af te sluiten, maar toch op zoek bent naar een lening is het goed om op de hoogte te zijn van de alternatieven. En die zijn er gelukkig. Alternatieven voor een minilening met BKR registratie kunnen bijvoorbeeld zijn het geld lenen bij bekenden of vrienden. Dit kan u ook nog eens veel geld schelen aan bijkomende kosten.
Let er bij het geld lenen van bekenden wel op dat u duidelijke afspraken maakt over het terugbetalen van de lening. Als hier misverstanden over ontstaan is de kans groot dat de vriendschap snel voorbij is. Ook bij familie aangelegenheden kan er helaas vaak genoeg nog iets mis gaan als het om geldzaken gaat. Zorg voor duidelijke afspraken en heldere communicatie.