Persoonlijke lening afsluiten met BKR

Een persoonlijke lening afsluiten met BKR kan om verschillende redenen nodig zijn. De rente op uw persoonlijke lening kan veel te hoog zijn. Of u kunt gewoon een extra geldbehoefte hebben omdat apparaten stuk zijn gegaan. De auto kan het begeven hebben of andere minder fortuinlijke zaken. Een persoonlijke lening afsluiten met BKR kan dan de oplossing zijn. Jammer genoeg is dit echter haast niet mogelijk. Geld lenen met BKR is zeker niet eenvoudig. Maar kan nog wel mogelijk zijn.

Persoonlijke lening afsluiten met BKR

Met een persoonlijke lening afsluiten met BKR bedoelen we een persoonlijke lening afsluiten met een negatieve BKR registratie. Met een negatieve BKR registratie is het namelijk haast niet mogelijk om een lening af te sluiten. De reguliere banken verstrekken geen leningen omdat ze zeer risicomijdend zijn. Op het moment dat er een negatieve registratie is, of is geweest. Haken de reguliere banken af als het gaat om het verstrekken van leningen.

Waar kunt u wel een persoonlijke lening afsluiten met BKR

Persoonlijke lening afsluiten met BKR Er zijn nog twee manieren om een persoonlijke lening afsluiten met BKR registratie mogelijk te maken. De eerste zorgt er niet voor dat u geld in handen krijgt, maar wel dat u uw huidige lening wellicht voordeliger kunt oversluiten. Dit kan u in ieder geval nog een voordeel opleveren. U kunt namelijk bij uw huidige kredietverstrekker nagaan of er mogelijkheden zijn om uw lening over te sluiten naar een lening met een lagere rente. Banken zijn in sommige gevallen namelijk wél meewerkend als het gaat om u een lagere rente te geven, ondanks uw negatieve BKR registratie. Dit kan alleen bij de bank waar u uw krediet heeft afgesloten overigens.
De tweede kans op een persoonlijke lening afsluiten met BKR is bij de Gemeentelijke Kredietbanken. Zij doen wel een BKR toetsing, maar kunnen u ondanks een negatieve uitslag soms toch nog een lening verstrekken.

Andere opties dan de persoonlijke lening

Naast de optie voor de persoonlijke lening is er natuurlijk altijd nog de mogelijkheid voor een minilening. Bij een minilening vind er geen BKR toetsing of registratie plaats. Dit omdat aanbieders van minileningen niet zijn aangesloten bij het BKR. Nadeel is wel dat u bij een minilening tot maximaal 1500 Euro kunt lenen.